Circuit GestViu

logo_gestviu
GestViu és un cicle anual, que té una periodicitat mensual, de teatre gestual o qualsevol altra disciplina que utilitzi el gest, adaptat perquè sigui totalment comprensible per a persones sordes o amb dèficits auditius. Aquest cicle està orientat a persones adultes amb un denominador comú, tots els espectacles pertanyen al gènere de la comèdia. L’objectiu general és ampliar el dret a la cultura i a la pròpia llengua, que tenen totes les persones, específicament la comunitat sorda. El cicle constarà per raó del Covid, de 7 actuacions diferents d’obres amb un valor artístic actual al circuit teatral convencional. Tots els espectacles serien redirigits per la nostra associació perquè siguin totalment comprensibles per a persones sordes, donant pas a un nou llenguatge escènic que actualment no existeix.

És una oportunitat que convisquin a dos públics amb llenguatges diferents a través d’una disciplina desenvolupada en un llenguatge comú a les dues comunitats.

Els beneficiaris directes del projecte GestViu són els integrants de la comunitat sorda, el principal objectiu és que tinguin un major accés a la cultura. També busquem beneficiar el públic en general promocionant el teatre gestual, el clown, el mim corporal dramàtic i totes aquelles arts que utilitzen el gest com a mitjà de comunicació i al sector de les Arts escèniques en general incrementant els circuits teatrals actuals.

Comencem al Centre cultural la Bòbila de l’Hospitalet, però volem crear més circuits en altres zones.

índicelogo metro

Dissabte 7/11/2020 a les 20:00 el Centre Cultural la Bòbila de Hospitalet. Metro Can vidalet Linea 5

PROPER ESPECTACLE

Ricardo Cornelius amb Soloni

ricardo-cornelius-ok-3Compra d’entrades

ESPECTACLES ANTERIORS

PuntMoc amb GagsonTrix 24/9/2020

DSC_2423

TXEMA MUÑOZ amb Extra Extra 7/3/2020
Foto Mr.Magic

Marisol Casas amb Billy 8/2/2020

image

Carlo Mô amb Gesto es todo 11/1/2020

2